ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΟΣ ΠΛΑΤΗ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ





Τηλέφωνο: +30 697 155 2113

Η αυθεντική κρητική κουζίνα 
ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΟΣ  ξεδιπλώνεται μπροστά σας  με σύμμαχο την άφθονη ρακή και ντοπιο κρασί ! Ο μικρός και ζεστός εσωτερικός χώρος αλλά και τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο και τη πλατεία του χωρου 

 
ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΟΣ 1.000 ατόμων  αποτελούν την καλύτερη αφετηρία για ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι στό  Oροπέδιο Λασιθίου.



 Ένα πλήθος άλλες νοστιμιές- σούβλες - στο φούρνο -στη σχάρα μαρτυρούν του λόγου το ασφαλές! Στα plus η οικογενειακή ατμόσφαιρα και οι φιλικές τιμές.
Λιχουδιές από κάθε γωνιά  χύμα λευκό και κόκκινο κρασί από οικογενειακά οινοποιεία.


Όλες οι εκλεκτές πρώτες ύλες μετατρέπονται σε γευστικά παραδοσιακά αριστουργήματα.
Από τα χέρια  του ιδιοκτήτη
Μια λαχταριστή γνωριμία με τις κρητικές λιχουδιές σε περιμένει στην ταβέρνα  ΜΑΝΟΣ , που από σου προσφέρει πεντανόστιμα πιάτα, όλα φτιαγμένα με αγνές πρώτες ύλες από μικρές παραγωγικές μονάδες τού Oροπέδιου Λασιθίου Κρήτης και ολόφρεσκα κρεατικά. 

Για όλες τις προτάσεις χρησιμοποιείται αποκλειστικά αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο  καλλιέργειας μας . Εξαιρετικές επιλογές στο ντόπιο κρέας , αλλά και τα χειροποίητα  μεζεδάκια




Η κρητική κουζίνα της ταβέρνας ΜΑΝΟΣ  διακρίνεται για την ποικιλία των γεύσεων και την ιδιαίτερη αξία της στον τομέα της υγιεινής διατροφής. Βασισμένη σε αγνά υλικά και κυρίως στο ελαιόλαδο, συνδυάζει τη γαστρονομική απόλαυση με την ποιότητα. Ο κρητικός λαός, πιστός στην παράδοση, μαγειρεύει με κέφι και φαντασία, προσφέροντας τα φαγητά του με αγάπη. Εκεί εναπόκειται το μυστικό της επιτυχίας, καθώς η μαγειρική είναι τέχνη και προϋποθέτει καλή διάθεση και δημιουργικότητα.
ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΟΣ ΠΛΑΤΗ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Τηλέφωνο: +30 697 155 2113